Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεδριάζει το 7ο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Μαλεβιζίου
Συνεδριάζει το 7ο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
Με θέμα την οδική ασφάλεια, συνεδριάζει σήμερα το 7ο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στην αίθουσα του Δ.Σ. Μαλεβιζίου.

Οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων του Μαλεβιζίου, πιστοί στο ραντεβού που ξεκίνησε το 2011, θα βρεθούν στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων και θα συζητήσουν με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχή για ένα από τα βασικότερα θέματα που μας απασχολεί: Την οδική ασφάλια.

Στη συνεδρίαση, στην οποία προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, τηρούνται πρακτικά και καταγράφονται όλες οι προτάσεις και οι τοποθετήσεις των Συμβούλων, οι οποίες και επεξεργάζονται στη συνέχεια από τις Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου.
Σε προηγούμενες συνεδριάσεις του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας έχει ασχοληθεί με το θέμα της λειψυδρίας (2016), τη σχέση μαθητή - βιβλίου (2015), την κοινωνική και πολιτική κρίση της χώρας μας (2014), την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου (2013), τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (2012), καθώς και με την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών (2011).

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Πίστευα και πιστεύω πολύ στις ικανότητες της νέας γενιάς. Θεωρώ ότι είναι μια γενιά με πολλές ευαισθησίες, ιδέες με φαντασία και όρεξη για να προσφέρει στον τόπο της. Και πραγματικά χαίρομαι να συζητάω με τα παιδιά. Το Συμβούλιο Νεολαίας Μαλεβιζίου, το οποίο διεξάγεται στα πρότυπα της Βουλής των Εφήβων για 7η συνεχόμενη χρονιά, νομίζω ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν τα παιδιά μας τον τρόπο λειτουργίας του καθοριστικότερου οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να συμμετάσχουν ενεργά στην λήψη αποφάσεων που τους απασχολούν και να μας δώσουν τις δικές τους προτάσεις. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που στον Δήμο μας λειτουργούμε αυτόν τον άτυπο θεσμό, με τον τόσο όμως ουσιαστικό λόγο».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA