Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με τρία στελέχη στην μάχη για την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου
Με τρία στελέχη στην μάχη για την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
Με μια δυναμική τριάδα, τον Κώστα Τριγώνη, τον Μανώλη Παπαδομανωλάκη, και την Άννα Φραντζεσκάκη και με τη σύνδεση του τομέα πολιτισμού με τον τομέα της παιδείας, ο Δήμος Μαλεβιζίου συνεχίζει την προσπάθεια για την ανάπτυξη πολλών και ποικιλόμορφων πολιτιστικών δομών στο Μαλεβίζι.

Ειδικότερα, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, ο τομέας του πολιτισμού ενσωματώνεται στην Αντιδημαρχία Παιδείας με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Παπαδομανωλάκη, ο Κώστας Τριγώνης παραμένει Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου και μέλος της αντίστοιχης Επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», ενώ τη νεοσύστατη Δημοτική Χορωδία και τη Θεατρική Ομάδα Μαλεβιζίου αναλαμβάνει η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άννα Φραντζεσκάκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ο πολιτισμός, είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες στον οποίο στηρίζουμε την ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε δε σήμερα την χαρά, να διαθέτουμε πολλές και σημαντικές δομές πολιτισμού, όπως είναι η Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου, η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, η Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός», η Δημοτική Χορωδία, η Θεατρική μας Ομάδα, κλπ. Με την αναδιοργάνωση αυτή, σκοπεύουμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τον τομέα, να προσθέσουμε νέα τμήματα και δομές και να καταστήσουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή των πολιτιστικών εξελίξεων. Ταυτόχρονα όμως, αποσκοπούμε στο να συνδέσουμε τον πολιτισμό με την εκπαίδευση και να δώσουμε στα Μαλεβιζόπουλα από νωρίς τη δυνατότητα να γνωρίσουν την μαγεία που αυτός κρύβει, ανοίγοντάς τους νέα παράθυρα γνώσης κι ψυχικής καλλιέργειας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που ασχολούνται με την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, καθώς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχιση των προσπαθειών και την υλοποίηση του φιλόδοξου πολιτιστικού μας οράματος».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA