Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκινούν εκτεταμένα έργα στο Φόδελε
Ξεκινούν εκτεταμένα έργα στο Φόδελε PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018
Σημαντικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Φόδελε, ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έργα αποκατάστασης κοινόχρηστων χώρων εντός του οικισμού, τοποθέτησης κυβόλιθων, διαπλάτυνσης της δημοτικής οδού στην είσοδο του Φόδελε, τεχνικά έργα διευθέτησης της ροής των ομβρίων υδάτων σε σημεία που παρουσιάζεται πρόβλημα, καθώς και τσιμεντοστρώσεις, συνολικού προϋπολογισμού 223.200 ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις του κληροδοτήματος Εμμανουήλ Μελισσείδη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι παρεμβάσεις μας με πολλά στοχευμένα έργα, συνεχίζονται και στο Φόδελε. Βελτιώνουμε έτσι τις συνθήκες διαβίωσης στον πανέμορφο οικισμό, ικανοποιούμε δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και φυσικά, αναβαθμίζουμε αισθητά την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του, που για μια ακόμα χρονιά, αναμένεται να είναι πολλές χιλιάδες. Το Μουσείο του Δ. Θεοτοκόπουλου άλλωστε, το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, λειτουργεί ως ισχυρός πόλος έλξης για τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες του τόπου μας.
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται σε ολόκληρο το Δήμο και θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο και όλα τα μέλη της επιτροπής, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Φακουκάκη και τα μέλη του Συμβουλίου, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το άριστο αποτέλεσμα
».

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA