Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα δίκτυα δωρεάν Wi-Fi σε Παλαιόκαστρο και Καβροχώρι
Νέα δίκτυα δωρεάν Wi-Fi σε Παλαιόκαστρο και Καβροχώρι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των νέων δικτύων ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο, στην πλατεία του Καβροχωρίου και στην παραλία του Παλαιόκαστρου.
Τα νέα δίκτυα Wi-Fi εγκαταστάθηκαν από τη Δημοτική Αρχή με στόχο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών διαδικτύου μέσω Wi-Fi, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από ίδια έσοδα του Δήμου και έχει καλύψει μέχρι στιγμής άνω του 80% των δημόσιων χώρων στο Μαλεβίζι.
Υπενθυμίζεται ότι δωρεάν ασύρματη σύνδεση δικτύου υπάρχει στο Γάζι στην πλ. Μ. Κατσαμάνη, στα Καλέσα, το Κεραμούτσι, το Καμάρι, τις Κορφές, το Λουτράκι, τον Σάρχο, τη Μονή, τη Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, τον Καμαριώτη, τη Δαμάστα, το Μάραθος και το Φόδελε στο Μουσείο El-Greco. Στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχή για το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνεται η δημιουργία ανάλογων δικτύων στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, στις Γωνιές, τη Ροδιά και τον Κρουσώνα.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις εγκαταστάσεις ασύρματων δικτύων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας, ένα πρόγραμμα αναγκαίο για να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τη δυνατότητα ελεύθερης και δωρεάν πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα, να μπορούν οι ξένοι επισκέπτες του Μαλεβιζίου, εύκολα και χωρίς κόστος, να χρησιμοποιούν αυτά τα ασύρματα δίκτυα που έχουμε εγκαταστήσει, να επικοινωνούν και να προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας σε όλο τον κόσμο.
Αξίζουν πολλά μπράβο στα στελέχη του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου μας, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει
».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA