Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
Αριθ. Πρωτ.:3514
Αριθμ. Πρόσκλησης : 5
Αγαπητέ συνάδελφε, την Δευτέρα 4-03-2019 και ώρα 13.30 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ο Πρόεδρος

Αντωνογιαννάκης Εμμανουήλ


Ανακοινώσεις - αιτήσεις - αναφορές.

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (Τρίτη).
2. Υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 με επαναπροσδιορισμό των Ομάδων Εσόδων Ι, ΙΙ και των προβλέψεων μη είσπραξης (Τέταρτη).
3. Διαγραφή ποσού από τον βεβαιωτικό κατάλογο εισφοράς σε χρήμα Ν.1337/83 τμήματος πολεοδομικής ενότητας Γαζίου της Νιράκη Μαρίας.
4. Διαγραφή οφειλών άρδευσης β΄ εξαμήνου 2017 από τη Χρυσάκη Μαρία ποσού 26020 € και από τον Ξενικάκη Ιωάννη ποσού 5,00 €.
5. Έγκριση 1ου πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις της υπ'αριθμ 18710/15.11.2018 αρχικής Διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για τη προμήθεια Ειδών κρεοπωλείου για τις ανάγκες εστίασης νηπίων και ηλικιωμένων του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.
6. «Έγκριση της με αρ. 1/2019 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που αφορά την κατανομή της συμπληρωματικής κρατικής επιχορήγησης 2018 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και κατά προτεραιότητα προς κάλυψη δαπανών θέρμανσης σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαλεβιζίου.
7. Έγκριση της με αρ. 2/2019 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που αφορά παραχώρηση χρήσης χώρου σχολικής μονάδας Δήμου Μαλεβιζίου για αναβίωση εθίμων
8. Έγκριση δαπάνης για διοργάνωση εκδήλωσης -εσπερίδας με θέμα : «Παιδικά ατυχήματα στο σχολείο και η αντιμετώπισή τους», προϋπολογισμού δαπάνης 400,00 €.
9. Παράταση σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου για τη στέγαση του Δημοτικού Γυμναστηρίου του Δήμου.
10. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης «Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων στη ΔΕ ΓΑΖΙΟΥ» προϋπολογισμού δαπάνης 24.800,00€.
11. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης «Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων στη ΔΕ ΤΥΛΙΣΟΥ» προϋπολογισμού δαπάνης 24.800,00€.
12. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «Μεταφορά απορριμμάτων από δύσβατα σημεία της Τ. Κ. Αχλάδας και του οικισμού Φόδελε» προϋπολογισμού δαπάνης 19.400,00€.
13. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Περισυλλογής και περίθαλψης αδέσποτων σκύλων της Δ/νσης Τοπ. Οικ. Ανάπτυξης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
14. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου Ροδιά-Παλαιόκαστρο».
15. Έγκριση για χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου «αποκατάσταση οδικού δικτύου περιοχής Αγίας Πελαγίας και ΔΕ Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου».
16. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε του έργου «αποκατάσταση οδικού δικτύου περιοχής Αγίας Πελαγίας και ΔΕ Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου»
17. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην ΤΚ Τυλίσου».
18. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «τσιμεντοστρώσεις δρόμων Δήμου Μαλεβιζίου».
19. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «αποπεράτωση κτιρίου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Γωνιών Μαλεβιζίου».
20. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «αποκατάσταση υπαίθριου χώρου στάθμευσης οχημάτων στον οικισμό Αγ.Πελαγίας από ζημιές που προκλήθηκαν από θεομηνίες».
21. Έγκριση υψομετρικής μελέτης των οδών που συνορεύουν με το ΟΤ 108 της Μ1/2019 μεμονωμένης πράξης και αποδοχή αυτής.
22. Παραλαβή Α΄ σταδίου και εντολή έναρξης Β1 Σταδίου Πολεοδομικής Μελέτης στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Πολεοδόμηση οικισμού Άνω και Κάτω Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου».
23. Καθορισμός χρήσης Κοινόχρηστου Χώρου που αφορά το έργο : «Βιοκλιματικός εκσυγχρονισμός και αλλαγή χρήσης διώροφου κτιρίου νομίμως υφιστάμενου, από αποθήκη σε κτίριο πολιτισμού ».
24. Ορισμός μελών Επιτροπής Γνωμάτευσης Καταστροφής Αντικειμένων του Δήμου που στερούνται αξίας, έτους 2018.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA