Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοπή πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου
Κοπή πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο δήμος Μαλεβιζίου, παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων, εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων και των δημοτικών συμβούλων. Τυχερότερος όλων, αναδείχτηκε ο συνήγορος του δημότη και της επιχείρησης Γιάννης Δρακουλάκης, στον οποίο έτυχε το φλουρί και πήρε ένα Αγιοκωσταντινάτο ως δώρο.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώσαμε τον πρώτο χρόνο της θητείας της νέας δημοτικής αρχής. Όπως γνωρίζετε όλοι σας, δεν ήταν εύκολη η χρονιά που έφυγε, όπως δεν θα είναι και εύκολη χρονιά το 2012. Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, καταφέραμε το χρόνο που πέρασε να κάνουμε αρκετά και σημαντικά βήματα ανάπτυξης. Καταφέραμε επίσης να βάλουμε τις βάσεις για ακόμα πιο σπουδαίες παρεμβάσεις, για έργα τα οποία θα αλλάξουν εντελώς τη φυσιογνωμία του δήμου μας. Και όλα αυτά τα καταφέραμε, ΜΑΖΙ! Τα καταφέραμε επειδή όλοι εσείς, δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσπάθειες που καταβάλετε! Είμαι βέβαιος πώς και το 2012, θα δώσετε όλοι τον καλύτερο εαυτό σας για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς να παράγουμε έργο. Για να μπορέσουμε να δώσουμε στο δήμο Μαλεβιζίου την προοπτική που του αξίζει. Για να μη χάσουμε την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που έχει ο δήμος μας.
Ας είμαστε όλοι καλά, ας έχουμε πίστη, δύναμη και κουράγιο για να ανταποκριθούμε και τη νέα χρονιά στις προσδοκίες των κατοίκων αυτού του ευλογημένου τόπου!»

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA