Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προέγκριση για τη δημοπράτηση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Κρουσώνα
Προέγκριση για τη δημοπράτηση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 31 Μαϊου 2012
Δόθηκε από τον γενικό γραμματέα υδάτων του υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η προέγκριση δημοπράτησης του έργου της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων με εξωτερικό δίκτυο, για το δημοτικό διαμέρισμα Κρουσώνα.
Το σημαντικό αυτό έργο της Δ. Ε. Υ. Α. Μαλεβιζίου έχει πολλαπλά οφέλη. Αναβαθμίζει περιβαλλοντικά, αλλά και λειτουργικά ολόκληρο το δημοτικό διαμέρισμα του Κρουσώνα, αποτελεί μόνιμη λύση στην επεξεργασία των λυμάτων της περιοχής, καλύπτει ένα πολύχρονο και πάγιο αίτημα των φορέων και των κατοίκων της, ενώ η χρηματοδότησή του, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, έχει εξασφαλιστεί από το ΕΠΠΕΡΑΑ. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός και παράλληλα τονίζει ότι: «Πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα σε ένα σπουδαίο έργο για ολόκληρο το δημοτικό διαμέρισμα Κρουσώνα και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημοπράτησή του. Η δημιουργία ανάλογων υποδομών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Μαλεβιζίου, αποτέλεσε βασικό στόχο της δημοτικής αρχής από την αρχή της θητείας μας. Ο σχεδιασμός μας προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους δημότες μας, ότι παρά τις πολλές και σημαντικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης των έργων που έχει ανάγκη το Μαλεβίζι.»

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA