Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία η εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου
Με επιτυχία η εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013
Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές, παρακολούθησαν την εκδήλωση που οργάνωσε το Γραφείο Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου, με θέμα: «Ασφαλές Διαδίκτυο-Μια υπόθεση όλων μας».
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τους ομιλητές για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την χρήση του διαδικτύου, αλλά ακόμα σημαντικότερο ενημερώθηκαν για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, μέσω εισηγήσεων και ολιγόλεπτου οπτικοακουστικού υλικού.
Ομιλητές ήταν η κ. Παναγιωτάκη, υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν. Ηρακλείου, η οποία μίλησε για τον εθισμό και τον εκφοβισμό μέσω του διαδικτύου, η κ. Δράκου, εκπρόσωπος δημοσιότητας για την Safeline (της ελληνικής ανοιχτής γραμμής για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο) η έδωσε έμφαση στις παράνομες δραστηριότητες που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε κατά την περιήγησή μας και στις ενέργειες ασφαλής χρήσης του Internet, καθώς και οι κ.κ. Παυλίδου και Κοκκινάκης από την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, κυρίως λόγω ελλιπούς πληροφόρησης. Στο τέλος των εισηγήσεων, το κοινό είχε την δυνατότητα να απευθύνει ερωτήσεις στους προσκεκλημένους, ενώ μοιράστηκε και υλικό που αφορά την προστασία κάθε χρήστη προκειμένου να απολαμβάνει τα οφέλη του διαδικτύου με ασφάλεια.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA