Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντικές παρεμβάσεις σε Αμμουδάρα και Αγία Πελαγία από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου
Σημαντικές παρεμβάσεις σε Αμμουδάρα και Αγία Πελαγία από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013
Τα εργοτάξια της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου στην περιοχή της Αμμουδάρας και της Αγίας Πελαγίας επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στην Αμμουδάρα ειδικότερα, επισκέφτηκε δρόμους όπου γίνεται τοποθέτηση κυβόλιθων, αλλά και τις διόδους από την κεντρική λ. Α. Παπανδρέου προς την παραλία, που διανοίγονται και στρώνονται επίσης με κυβόλιθους. Μια παρέμβαση απαραίτητη, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να έχουν άνετη και ασφαλή πρόσβαση προς τη θάλασσα, μέσα από ένα νέο δίκτυο πεζοδρόμων.
Στην Αγία Πελαγία επισκέφτηκαν τον μεγάλο, κεντρικό χώρο στάθμευσης όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα διαμόρφωσής του, με φυτεύσεις δέντρων με παράλληλη τοποθέτηση αυτόματου συστήματος ποτίσματος. Μια σημαντική εξωραϊστική ανάπλαση, αφού σε γενικές γραμμές ο οικισμός δεν έχει στο κέντρο του σημεία πρασίνου, ενώ ανάλογες παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο σχολείο του οικισμού, αλλά και σε εξωτερικούς, ελεύθερους χώρους. Παράλληλα επισκέφτηκαν τα σοκάκια της Αγίας Πελαγίας που στρώνονται με κυβόλιθους, αποκτώντας μια ιδιαίτερα παραδοσιακή όψη.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρακολουθούμε από κοντά όπως είναι γνωστό, κάθε ένα από τα δεκάδες εργοτάξια που βρίσκονται στο δήμο μας. Στόχος μας είναι να ολοκληρώνονται τα έργα στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το καλύτερο αποτέλεσμα. Με χαρά διαπίστωσα ότι οι παρεμβάσεις μας στην Αμμουδάρα και την Αγία Πελαγία προχωράνε με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αναβαθμίζουν τους οικισμούς τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά. Στόχος μας παραμένει η περεταίρω βελτίωση της εικόνας των δυο περιοχών που και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να προσελκύσουν πολλές χιλιάδες επισκεπτών, πάντα στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων κι είμαι βέβαιος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πολιτικούς προϊσταμένους και στα στελέχη των τεχνικών μας υπηρεσιών, που όπως και το σύνολο των εργαζομένων του δήμου μας, με υπερπροσπάθεια καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται με επιτυχία, στα πολλά και σημαντικά καθήκοντά τους. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι και αυτές οι παρεμβάσεις, χρηματοδοτούνται από πόρους του δήμου, από ίδια έσοδα. Μια ακόμα απόδειξη ότι τα χρήματα που με κόπο καταβάλλουν οι δημότες μας, πιάνουν τόπο».
Το δήμαρχο συνόδευαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Γιώργος Αεράκης και Θέμης Κληρονόμος, καθώς και ο πρόεδρος του οικισμού της Αγίας Πελαγίας Γιώργος Πεδιώτης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA