Αλλάζει όψη ο Κρουσώνας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013
Στον οικισμό του Κρουσώνα βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας σημαντικά έργα που εκτελεί η δημοτική αρχή στην περιοχή.
Ειδικότερα περπάτησε σε σοκάκια του οικισμού που πλακοστρώθηκαν με κυβόλιθους, είδε την παλιά βρύση που αναπλάστηκε πλήρως, αλλά και το παλιό νεκροταφείο, που έχει διαμορφωθεί σε χώρο αναψυχής για ολόκληρη την οικογένεια, με μεγάλη παιδική χαρά, παγκάκια, κλπ. Παράλληλα συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού για διάφορα θέματα που τους απασχολούν και έδωσε οδηγίες στους συνεργάτες του για νέες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω να ολοκληρώνονται ορισμένες από τις σημαντικές παρεμβάσεις μας και στον Κρουσώνα. Ο οικισμός πλέον αποκτά μια πιο παραδοσιακή όψη και γίνεται φιλικότερος προς τους επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περπατήσουν στα σοκάκια του και να απολαύσουν κάθε του γωνιά.
Όπως σε κάθε οικισμό, έτσι και στον Κρουσώνα, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα στοιχεία που θα τον κάνουν μοναδικό. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα, να τονωθεί η τοπική οικονομία και να αποκτήσουν ξανά ζωή, όλα τα χωριά του δήμου μας. Παράλληλα όμως, με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και η καθημερινότητα των μονίμων κατοίκων κάθε οικισμού. Δεν είναι εύκολο - το έχω ξαναπεί - αλλά με ρεαλιστικούς στόχους, σωστό προγραμματισμό και συνετή διαχείριση των πόρων του δήμου, καταφέρνουμε σιγά - σιγά να αλλάξουμε την εικόνα του Μαλεβιζίου.
Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιδημάρχους Γ. Μακριδάκη και Κ. Φασουλάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γ. Βογιατζάκη, τους τοπικούς συμβούλους Μ. Βαλτζάκη και Αστρ. Τζωράκη, καθώς και τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την αποτελεσματική δουλειά που έκαναν».
Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Μακριδάκης, Κ. Φασουλάκης και Αρ. Σαλούστρος, ο πρόεδρος του οικισμού Γ. Βογιατζάκης και ο τοπικός σύμβουλος Μ. Βαλτζάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA