Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκδηλώσεις για την Ενεργειακή Εβδομάδα στην Αμμουδάρα
Εκδηλώσεις για την Ενεργειακή Εβδομάδα στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013
Ο δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει ενεργά στην 1η Ενεργειακή Εβδομάδα της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνοντας εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης την Πέμπτη 6 Ιουνίου.
Στο χώρο του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Α. Παπανδρέου και Μακεδονίας στην Αμμουδάρα, (απέναντι από το Τεχνόπολις), από τις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθούν δράσεις σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Παιδικοί σταθμοί της περιοχής και σχολεία θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια ανακύκλωσης, θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις, θα γίνει προβολή εργασιών και φωτογραφιών των παιδιών, ενώ η εθελοντική ομάδα των Minoistas, θα εκθέσει ένα ηλιακό ποδήλατο.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και το εργαστήριο αιολικής ενέργειας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με την παρουσίαση τρισδιάστατης μακέτας με ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά συστήματα και υδροστροβίλους σε βουνά και πεδιάδες, σε λειτουργία.
Παράλληλα, θα προβάλλουν video με προσομοιώσεις συστημάτων από έργα που έχουν υλοποιηθεί στο εργαστήριο, ή βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης. Θα συμμετάσχουν επίσης και εταιρείες οι οποίες θα προβάλλουν συστήματα διάθεση πόσιμου νερού, συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και τα ξενοδοχεία της Αμμουδάρας τα οποία προβάλλουν τις εκδηλώσεις στους ξένους επισκέπτες.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA