Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πόλος έλξης οι παραλίες του Μαλεβιζίου
Πόλος έλξης οι παραλίες του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013
Για ένα ακόμα καλοκαίρι, οι πανέμορφες παραλίες του Μαλεβιζίου αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες λουόμενους.
Έγκαιρα και με ταχύτατους ρυθμούς, η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.) η οποία και διαχειρίζεται τις παραλίες, φρόντισε έτσι ώστε να είναι όλες έτοιμες για να υποδεχτούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Σε όλο το μήκος των ακτών, από την Αμουδάρα μέχρι το Φόδελε, τα συνεργεία δούλεψαν εντατικά και καθάρισαν - σε συνεργασία και με εθελοντικές οργανώσεις - τις ακτές οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει αν δέχονται τους λουόμενους. Αμουδάρα, Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, Μαδέ, Λυγαριά, Αγία Πελαγία, Ψαρομούρα, Μονοναύτης, Φόδελε, καθώς και πολλά μικρά κολπάκια, προσφέρουν στους επισκέπτες ό,τι επιθυμούν για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση.
Για την ασφαλή κολύμβηση, έχουν αναλάβει καθήκοντα 13 ναυαγοσώστες (7 εκ των οποίων στην Αμουδάρα), ενώ έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες σε αρκετά σημεία. Έχουν επίσης τοποθετηθεί και εφέτος οι δυο ειδικές καμπίνες Ατόμων με Αναπηρία στην Αμμουδάρα (στις εκβολές του Αλμυρού) και στην Λυγαριά, όπου με τη χρήση ειδικών, πλωτών αμαξιδίων μπορούν τα ΑμεΑ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και να πραγματοποιούν τις απαραίτητες θεραπείες μέσα στο νερό.
Ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Μανόλης Παπαδομανωλάκης, καθώς και όλα τα στελέχη της εταιρείας, από την αρχή της περιόδου έχουν διαμορφώσει τις συνθήκες για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενώ σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις κάθε περιοχής και τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους, προετοιμάζουν πολυποίκιλες δράσεις για τους επισκέπτες.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA