Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Βράβευση καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου
Βράβευση καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2013
Τους καθηγητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου, βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους καθηγητές, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά τιμούμε σήμερα τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, που εθελοντικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου. Ξέρω ότι με την προσφορά τους αυτή δεν επεδίωκαν τη βράβευση και ενδεχομένως τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Είναι όμως απαραίτητο να δίνεται δημοσιότητα για να διαδίδεται το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά εξακολουθεί να ανθεί στο Μαλεβίζι. Μπορώ επίσης να αντιληφτώ, ότι όσα βραβεία κι αν τους απονεμηθούν, κανένα δεν μπορεί να καλύψει την ικανοποίηση που νιώθουν όταν μια μαθήτρια ή ένας μαθητής τους, τους κοιτάει στα μάτια και τους λέει «ευχαριστώ». Εύχομαι και ελπίζω να εξαλειφθεί κάθε ανάγκη λειτουργίας τέτοιων δομών. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια στήριξης των αδύναμων συμπολιτών μας, με κάθε μέσω που έχουμε στη διάθεσή μας. Και με τέτοιους συμπαραστάτες όπως είναι αυτοί οι καθηγητές, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί».
Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές που βραβεύτηκαν είναι:
  • Αναστασάκη Καλλιόπη
  • Γαργεράκης Ανδρέας
  • Καλομοίρη Κατερίνα
  • Χιαμιλάκη Σοφία
Ανάλογη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και τον Ιανουάριο, όπου και είχαν βραβευτεί οι καθηγητές Ειρ. Κανιαδάκη, Ειρ. Κογιαλού, Ελ. Κουράκη, Κ. Λημναίου, Αθ. Μουτάφη-Χαλκιαδάκη, Γ. Μπορμπουδάκης, Χ. Σταματάκης, Ν. Στεφανίδης, Θ. Στιβακτάκη, καθώς και οι εθελόντριες που είχαν την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Μ. Απλαδά-Κοκολογιαννάκη και Ειρ. Μαυράκη.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, αποτελεί μια ακόμα στοχευμένη κοινωνική παρέμβαση της δημοτικής αρχής, με στόχο να προσφερθεί η δυνατότητα σε αδύναμους μαθητές να βοηθηθούν στα σχολικά μαθήματα.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA