Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης για το Skate Park στο Γάζι
Υπογραφή σύμβασης για το Skate Park στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013
Ένα πρωτότυπο έργο, η κατασκευή μιας πίστας Skate Board στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή της. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο και το έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αρχίζει άμεσα να κατασκευάζεται. Στις συγκεκριμένη παρέμβαση περιλαμβάνονται οικοδομικές εργασίες, προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού πίστας skate board, χώρος στάθμευσης ποδηλάτων, φωτισμός, φυτεύσεις και εγκατάσταση δικτύου άρδευσης.
Πρόκειται για ένα έργο, που σε συνδυασμό με τις διανοίξεις και τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στις οδούς Μακεδονίας και Μεγ. Αλεξάνδρου, την νέα πλατεία του Πολύδροσου που έχει ήδη παραδοθεί σε χρήση, την νέα παιδική χαρά που ολοκληρώνεται και τον ποδηλατόδρομο που δημοπρατήθηκε, αναβαθμίζουν αισθητά την ευρύτερη περιοχή και δημιουργούν ιδιαίτερες συνθήκες αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη των έργων στις εργατικές κατοικίες, τόνισε σε δηλώσεις του: «Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ποιότητα ζωής στο δήμο μας, αλλά και να δώσουμε στη νεολαία μας, νέους χώρους έκφρασης και αναψυχής. Στις εργατικές κατοικίες του Γαζίου, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αυτής, είναι ορατό. Με πρόγραμμα και μεθοδικότητα, αλλάζουμε ριζικά την όψη της ευρύτερης περιοχής, την κάνουμε πιο λειτουργική, πιο όμορφη και πιο ελκυστική. Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη για την καθοριστική βοήθειά τους, καθώς επίσης όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας, που και σε αυτό το έργο συνεργάστηκαν άψογα».
Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 8 μήνες.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA