Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ακόμα πιο αξιόπιστες, γρήγορες και διαφανείς, οι δημοτικές εργασίες
Ακόμα πιο αξιόπιστες, γρήγορες και διαφανείς, οι δημοτικές εργασίες PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 22 Απριλίου 2014
Εκσυγχρονίζεται ακόμα περισσότερο ο δήμος Μαλεβιζίου, προσθέτοντας νέες λειτουργίες στην ηλεκτρονική του πύλη www.malevizi.gr.
Σκοπός του συγκεκριμένου έργου, είναι η ανάπτυξη και λειτουργία νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, με την περεταίρω εξέλιξη των δυνατοτήτων που παρέχει σήμερα ο δήμος. Οι νέοι τομείς που θα καλυφθούν, είναι των κοινωνικών υπηρεσιών, των δημόσιων προμηθειών και της παρακολούθησης των τεχνικών έργων, με ενσωμάτωση παράλληλα ενός συστήματος διαχείρισης ροής εργασιών. Όλες αυτές οι υπηρεσίες θα προστεθούν στην υφιστάμενη Ηλεκτρονική Πύλη Εξυπηρέτησης, με σκοπό να ενισχυθεί περαιτέρω ο ρόλος της ως το μοναδικό σημείο συναλλαγών και πληροφόρησης (one stop shop) του δήμου Μαλεβιζίου. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, κάνοντας την ευκολότερη, πιο αποτελεσματική και πιο γρήγορη. Οι πολίτες σήμερα θέλουν αλλά και πρέπει να γνωρίζουν κάθε τι που συμβαίνει στον τόπο τους και μέσα από αυτό το σύστημα τους δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερώνονται σωστά και υπεύθυνα. Στο δήμο Μαλεβιζίου συνεχίζουμε την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναπτύσσουμε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, να παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο δήμο μας, αξιόπιστα, γρήγορα και προπαντός με απόλυτη διαφάνεια.Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του τμήματος πληροφορικής του δήμου Μαλεβιζίου, που έχουν καταφέρει την τελευταία 3ετία να αναπτύξουν ένα αξιόπιστο δίκτυο που προσφέρει πολλά τόσο στο προσωπικό μας, όσο και στους πολίτες του δήμου μας».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 126.000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ψηφιακής σύγκλισης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA