Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΚ ΤΥΛΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΚ ΡΟΔΙΑΣ"
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΚ ΤΥΛΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΚ ΡΟΔΙΑΣ" PDF Εκτύπωση
Αρ. Πρωτ. : 1784/23-4-2014
Α.Δ.Α. : ΒΙ0ΒΟΡΧΖ-ΝΗΚ
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ) προκηρύσσει την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της ΤΚ Τυλίσσου και της ΤΚ Ροδιάς με σφραγισμένες προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου.
Η έγκριση εκτέλεσης της παραπάνω προμήθειας είναι με την υπ' αριθμόν 46/2014 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης -Αποχέτευσης Μαλεβιζίου και η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με την 102/2014 απόφαση της.
Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της παραπάνω προμήθειας είναι 43.700,00€ χωρίς ΦΠΑ και καλύπτεται από τον κωδικό 61.90.08 του προϋπολογισμού. Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 5η Μαΐου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00. Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του υπ' αριθμ. Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και του Κανονισμού Προμηθειών της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα Ελληνικά ή άλλων χωρών, τα οποία ασκούν επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών και αντιπρόσωποι των παραπάνω προσώπων που έχουν έδρα τους στην Ελλάδα, παρέχοντες εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό καταβάλλουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής αξίας 2.687,55€ με εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που θα απευθύνεται στη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να παραλάβουν από την ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, το Έντυπο Προσφοράς, υπογεγραμμένο από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΜ, καθώς και τα λοιπά Τεύχη Δημοπράτησης. Τα τεύχη δημοπράτησης θα έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.malevizi.gr, σε ηλεκτρονική μορφή. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, Ελ. Βενιζέλου 115, και στο τηλ. 2810-824625 (κ. Τζαγκαράκη Γεώργιο, εσωτ. 2). Η δαπάνη της δημοσίευσης καθώς και κάθε επαναληπτικού διαγωνισμού βαρύνει τον ανάδοχο.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Σαββάκης Φίλιππος

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (452 KB)
Τεύχη Διαγωνισμού

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA