Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μαθήματα και στην 3η ηλικία στο Μαλεβίζι
Μαθήματα και στην 3η ηλικία στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
Μετά την αποδοχή που είχε η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Μαλεβιζίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι ξεπέρασαν τους 1.000, ο δήμος πρωτοπορεί και επεκτείνει το πρόγραμμα και στα ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ του δήμου!
Συγκεκριμένα, στα ΚΑΠΗ Γαζίου, Τυλίσου, Γωνιών, Καλεσσών και Κρουσώνα, καθώς και στο ΚΗΦΗ Γαζίου, θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση μαθήματα αγωγής υγείας, ψηφιδωτού, πρακτικών συμβουλών διατροφής και νέων τεχνολογιών, ενώ το επόμενο διάστημα θα «ανοίξουν» κι άλλα προγράμματα. Οι αιτήσεις ηλικιωμένων, με την καθοριστική βοήθεια των εργαζομένων σε αυτές τις δομές, ξεπέρασαν τις 200, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, ότι τα άτομα της λεγόμενης «3ης ηλικίας» παραμένουν δραστήρια, με όρεξη για μάθηση και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η όρεξη για απόκτηση νέων γνώσεων, δεν έχει ηλικία και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά. Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι οι άνθρωποι που περνάνε τον χρόνο τους στις αντίστοιχες δομές του δήμου μας, διατηρούν το κουράγιο και τη θέληση για μάθηση και παραμένουν ενεργοί συμμέτοχοι στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αυτός άλλωστε και ήταν και ο σκοπός μας όταν δημιουργούσαμε νέα ΚΑΠΗ στο Μαλεβιζι. Να δώσουμε στους κατοίκους του τόπου μας κίνητρα για να προσφέρουν την εμπειρία τους στην κοινωνία, να μπορούν να ψυχαγωγούνται, να διασκεδάζουν και να εξακολουθούν να αισθάνονται χρήσιμοι για τον τόπο. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους για το κουράγιο τους, όπως επίσης και σε όλους τους εργαζομένους στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και στα στελέχη των δομών του δήμου μας, που έχουν καταφέρει αυτά τα αποτελέσματα».
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες του προγράμματος Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα (υπ. εκπαίδευσης) και Περυσινάκη Αγάπη (υπ. οργάνωσης), στα τηλέφωνα 2813400614, 2813400611, κάθε Τρίτη 09:30-12:30, Τετάρτη 09:30-12:30 και Πέμπτη 09:30-12:30. Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA