Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επεκτείνεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Αμμουδάρα
Επεκτείνεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε μια ακόμα σύμβαση εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Αμμουδάρας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
Στο έργο περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων από το ύψος του Ξεροποτάμου μέχρι το ξενοδοχείο Creta Beach, ενώ τα παλιά φωτιστικά σώματα - τα οποία είναι κατάλληλα για φωτισμό πεζοδρομίων και όχι δρόμων - θα τοποθετηθούν σε ανάλογα σημεία οικισμών του δήμου Μαλεβιζίου. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζοντας τις στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην Αμμουδάρα, επεκτείνουμε την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και καλύπτουμε άλλο ένα μεγάλο μέρος της λ. Α. Παπανδρέου. Χρηματοδοτούμε μάλιστα και με ίδια έσοδα τον προϋπολογισμό του έργου, ενώ το νέο δίκτυο, είναι κατάλληλο για φωτισμό δρόμου και θα δώσει το επιθυμητό εδώ και χρόνια αποτέλεσμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας, παλεύουμε καθημερινά και ξεπερνάμε τα δεκάδες εμπόδια που παρουσιάζονται και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα ε μηνών.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA