Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα μέλη του ΚΑΠΗ Γαζίου στο Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Γαζίου στο Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015
Αντιπροσωπεία μελών του ΚΑΠΗ Γαζίου, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, για να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα και να του δώσουν ως δώρο μια κατασκευή που τα ίδια τα μέλη έχουν δημιουργήσει μέσα από τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ και του ΚΗΦΗ.
Συνοδευόμενοι από την δ/ντρια του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) Μαρία Τρούλη και τον προϊστάμενο του Οργανισμού Γιώργο Καμαρίτη, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητές τους, το πρόγραμμα δράσης τους και συζήτησαν τις ανησυχίες τους για διάφορα θέματα της καθημερινότητας.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, αντευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ υγεία και δύναμη και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για πολλοστή φορά διαπίστωσα ότι η δουλειά που γίνεται στις δομές του δήμου μας, είναι εξαιρετική. Χαίρομαι δε ιδιαίτερα, γιατί βλέπω ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ παραμένουν δραστήρια και ενεργά στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Σημαντικό μερίδιο αυτού του αποτελέσματος - και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό - έχουν και τα στελέχη του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, του δημοτικού οργανισμού που έχει την ευθύνη λειτουργίας όλων των θεσμοθετημένων κοινωνικών δομών του δήμου μας. Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, καταφέρνουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της κοινωνίας και να προσφέρουν τα μέγιστα στους συμπολίτες μας
».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA