Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προληπτικές εξετάσεις ΧΑΠ στο Δήμο Μαλεβιζίου
Προληπτικές εξετάσεις ΧΑΠ στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 11 Μαϊου 2015
Ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. με το Τμήμα κοινωνικής προστασίας και μέριμνας, το βοήθεια στο σπίτι Κρουσώνα, το Κ.Α.Π.Η. Γωνιών, το Κ.Α.Π.Η. Κρουσώνα και τα Περιφερειακά Ιατρεία Κρουσώνα, Κορφών και Γωνιών, διοργανώνουν σε συνεργασία με την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με υπεύθυνο τον κ Τζανάκη σειρά δράσεων με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει σπιρομετρήσεις που γίνονται έπειτα από προγραμματισμένα ραντεβού, με την πρώτη να έχει πραγματοποιηθεί στον χώρο στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. των Γωνιών.
Ακολουθεί επόμενη σπιρομέτρηση την Παρασκευή 15 Μαΐου στο χώρο του «Βοήθεια στο σπίτι Κρουσώνα» (τηλ. για ραντεβού 2810711295) και την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο χώρο του περιφερειακού Ιατρείου Κορφών (τηλ. για ραντεβού Δευτέρα και Πέμπτη 6996884488).
Θα πραγματοποιηθεί επίσης εκδήλωση εκπαίδευσης και ενημέρωσης από την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με τίτλο: «Οι αλλεργίες της άνοιξης και χρόνιο Βρογχικό Άσμα», την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της ενορίας του Κρουσώνα.`
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA