Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Χορήγηση υποτροφιών απο την οικογένεια Καλαθάκη
Χορήγηση υποτροφιών απο την οικογένεια Καλαθάκη PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 28 Μαϊου 2015
Οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καλαθάκη, στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής μας ευθύνης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε Παγκρήτιο Διαγωνισμό για την χορήγηση 35 υποτροφιών (αξίας 199.800 εκατόν ενενήντα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων euro) για δωρεάν σπουδές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Kappa Studies, σε οικογένειες που μαστίζονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση στον τόπο μας,
Οι 14 υποτροφίες θα αφορούν διετείς σπουδές στην μαγειρική τέχνη, 16 υποτροφίες αφορούν σε μονοετή εκπαίδευση στην εστιατοριακή τέχνη και 5 υποτροφίες για σπουδές στο νέο τμήμα γαλακτοκομικής - τυροκομία που ιδρύεται από φέτος στην Kappa Studies. Οι υποψήφιοι θα προταθούν από όλους τους Δήμους της Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, το Σύλλογο Πολυτέκνων, τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), τον Σύλλογο ξενοδοχοϋπαλλήλων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών ξενοδοχείων, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, το Σωματείο Μαγείρων και το προσωπικό των supermarkets Χαλκιαδάκης.
Οι υποψήφιοι οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, θα συμμετέχουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις από ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή η οποία και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της τελικής κατάταξης των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαμένουν στην Κρήτη και δεν θα υπάρχει καμία διάκριση αναφορικά με την εθνικότητα, το φύλο, τη θρησκεία, με μόνο γνώμονα την εμφανή δυσχερή οικονομική κατάσταση των οικογενειών τους.
Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής έως την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στην Kappa Studies τηλ. 2810 361361 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Kappa Studies στο ξενοδοχείο Καμάρι στο Κοκκίνη Χάνι
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA