Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Γάζι, 07 / 08 / 2015
Αρ. Πρωτ. 19700
Αριθμ. Πρόσκλησης 25
Αγαπητέ συνάδελφε, την Πέμπτη 13 - 08 - 2015 και ώρα 12:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΜΟΛΗΣ


Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α  Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

  1. Έγκριση του πρακτικού ΙΙ για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια με εγκατάσταση φωτιστικών και λαμπτήρων τύπου LED, οκταετή (8) συντήρηση αυτών και προμήθεια ιστών οδοφωτισμού».
  2. Έγκριση πρακτικού, πρόχειρου διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου και του νομικού προσώπου Δ.Ε.Υ.Α.Μ».
  3. Έγκριση πρακτικού άγονου πρόχειρου διαγωνισμού για τη «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου» προϋπολογισμού δαπάνης 73.800,00 €.
  4. Έγκριση πρακτικού, πρόχειρου διαγωνισμού, για την εκτέλεση της εργασίας «Αποκομιδή Απορριμμάτων στην Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα».
  5. Αντικατάσταση αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Αλλαγή χρήσης υφισταμένου χώρου σε εκθετήριο πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς του οικισμού Σάρχου Δήμου Μαλεβιζίου».
  6. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικό Ένταλμα προπληρωμής, ποσού 2.200,22 € για την επέκταση δημοτικού φωτισμού στη τοπική Κοινότητα Τυλίσου.
  7. Ψήφιση πίστωσης 49.412,09€ για την απόδοση φόρου εισοδήματος του Δήμου Μαλεβιζίου (άρθρο 45 του ν. 4172/2013).
  8. Άσκηση έφεσης ή μη, κατά της υπ' αριθμό 352/2015 απόφασης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή της εταιρίας «Μαραυγάκης και Σια Ο.Ε.» και αναγνωρίζεται ότι ο Δήμος οφείλει στην ενάγουσα εταιρία το ποσό των 56.619,36 €, από την προμήθεια κυβόλιθων, και το οποίο προσαυξάνετε με τον νόμιμο τόκο.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA