Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου ευχαριστεί
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου ευχαριστεί PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015
Με την ολοκλήρωση του διήμερου Φεστιβάλ «El Greco - Fodele 2015» που για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης, στέλνει τα παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:
«Με αφορμή το επιτυχημένο Φεστιβάλ «El Greco - Fodele 2015», που διοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. υπό την αιγίδα της UNESCO και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ιδιαιτέρως, την κ. Νίνα Διακοβασίλη Πρόεδρο της UNESCO - Όμιλος Τεχνών, Λόγου και Επιστημών, τα μέλη της UNESCO, όλους τους ζωγράφους για την συμμετοχή τους, τον αρχιτέκτονας και ιστορικό τέχνης κ. Κώστα Καζαμιάκη, την γλύπτρια και συγγραφέα κ. Ασπασία Παπαδοπεράκη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Νάουσας κ. Δέσποινα Λαζαρίδου, το χορευτικό συγκρότημα «Τα Ποντιακά νιάτα» Άνω Ζερβοχωρίου Δήμου Νάουσας, το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου και τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Μαρή, το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη, τους Πόντιους καλλιτέχνες Θάνο Διαμαντίδη και Χάρη Συμεωνίδη, τους Κρητικούς καλλιτέχνες Στέφανο Μεσσαριτάκη, Δημήτρη και Αντώνη Αποστολάκη, Βασίλη και Βασίλη Σαλούστρο, Μιχάλη Αλεφαντινό με τα συγκροτήματά τους, καθώς και την δημοσιογράφο Μάρα Μπέκα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων.
Επίσης ευχαριστώ θερμά το προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., το προσωπικό του Μουσείου Δομίνικος Θεοτοκόπουλος όπως επίσης και τα μέλη της επιτροπής «EL GRECO - FODELE 2015», για τη στήριξή τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους χορηγούς του φεστιβάλ, την εταιρία MINOAN LINES, το ξενοδοχείο FODELE BEACH, το ξενοδοχείο APOLLONIA, την αρτοζαχαροπλαστική ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, το περιοδικό VOLTA και τη βιομηχανία πλαστικών ΚΟΥΒΙΔΗΣ».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA