Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αλλάζει όψη η πλατεία και ο περιβάλλοντας χώρος του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Γάζι
Αλλάζει όψη η πλατεία και ο περιβάλλοντας χώρος του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει το έργο διαμόρφωσης και ανάπλασης της πλατείας και του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή Κολυβά Γαζίου, που πραγματοποιείται με ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Όπως διαπίστωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος επιθεώρησε τις εργασίες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό, η πλακόστρωση του χώρου σύντομα ολοκληρώνεται, για να ακολουθήσει αμέσως μετά η τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, αλλά και των νέων φωτιστικών σωμάτων LED που αντικαθιστούν τα παλιά φώτα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Δημιουργούμε ουσιαστικά μια ακόμη πλατεία σε μια συνοικία του Γαζίου από την οποία έλειπαν τέτοιοι χώροι. Αναβαθμίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, χρηματοδοτώντας το έργο από πόρους του Δήμου μας, από χρήματα δηλαδή των δημοτών, που καταφέρνουμε με συνετή διαχείριση να τα επιστρέψουμε πάλι στους ίδιους, μέσα από έργα.
Θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, ιδιαίτερα τα στελέχη της Τεχνικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν, όπως επίσης και τον εφημέριο του Ι.Ν. Π. Κωνσταντίνο Πετούση για την βοήθειά του όπου χρειάστηκε».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA