Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επεκτείνεται το λιμανάκι της Παντάνασσας
Επεκτείνεται το λιμανάκι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016
Τη σύμβαση εκπόνησης μελετών με στόχο την αδειοδότηση των έργων επέκτασης και βελτίωσης του αλιευτικού καταφυγίου της Ρογδιάς με την κατασκευή προσήνεμου μόλου 190 μ., υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Η μελέτη, το κόστος της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, κρίθηκε αναγκαία για να αυξηθεί η χωρητικότητα και η ασφάλεια στην μεγαλύτερη λιμενική υποδομή του Δήμου Μαλεβιζίου, που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες σκάφη Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το αλιευτικό καταφύγιο της Ρογδιάς αποτελεί την μεγαλύτερη λιμενική υποδομή του Δήμου Μαλεβιζίου. Συγκεντρώνει καθημερινά πολλούς επισκέπτες, είναι ορμητήριο ερασιτεχνών αλιέων και ιδιοκτητών μικρών σκαφών, είναι η βάση πολλών ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και ένας χώρος περιπάτου και αναψυχής για τους συμπολίτες μας. Οι ανάγκες του χρόνο με τον χρόνο πολλαπλασιάζονται και είναι απαραίτητη πλέον η επέκταση, η αναβάθμιση και η αξιοποίησή του με τον ιδανικότερο τρόπο. Με σεβασμό στο περιβάλλον, με αξιοποίηση όλης της επιστημονικής γνώσης που υπάρχει για το θέμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, των αλιέων και των επισκεπτών, επιθυμούμε να δώσουμε μια μόνιμη λύση, σε ένα χρόνιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι η χρηματοδότηση και αυτής της μελέτης γίνεται από έσοδα του Δήμου μας, από χρήματα δηλαδή των δημοτών μας που μέσα από έργα επιστρέφουν ξανά στους ίδιους. Επόμενό μας βήμα, αμέσως μόλις παραλάβουμε την ολοκληρωμένη και πλήρη μελέτη, είναι να βρούμε το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να υλοποιήσουμε και αυτό το σημαντικό έργο για τον Δήμος μας.
Θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Μαλεβιζίου Βαγγέλη Παρασύρη καθώς και όλους τους διατελέσαντες Προέδρους του Ταμείου, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA