Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αξιωματικών της Αστυνομίας ο Κ. Μαμουλάκης
Στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αξιωματικών της Αστυνομίας ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016
Στο 27ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Candia Maris στην Αμμουδάρα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συνομίλησε με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου ήταν και παραμένει στο πλευρό της ΕΛΑΣ με όλες τις δυνάμεις της.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στο Μαλεβίζι τις εργασίες του 27ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως είναι γνωστό, ως Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου συνεργαζόμαστε άψογα με όλες τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, φιλοξενούμε μάλιστα ένα Αστυνομικό Τμήμα - το ενοίκιο του οποίου και καλύπτουμε ως Δήμος - και προσπαθούμε παρά τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, να είμαστε δίπλα, βοηθοί και αρωγοί στο καθήκον των αστυνομικών, με όλες μας τις δυνάμεις! Κι έτσι θα συνεχίσουμε, γιατί αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις επιπλέον δυσκολίες που και αυτός ο κλάδος αντιμετωπίζει, κατανοούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα που τον απασχολούν, αλλά και γιατί είμαστε ταυτόχρονα σίγουροι, πώς παρά τις αντιξοότητες, το ηθικό των αστυνομικών μας παραμένει ακμαίο και είναι όλες και όλοι οι αστυνομικοί έτοιμοι, να προσφέρουν τα πάντα στην επιτέλεση του καθήκοντος.
Εύχομαι σε όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ να έχουν υγεία και δύναμη για να ανταποκρίνονται στα αυξημένα καθήκοντά τους και φυσικά... να είναι αχρείαστοι!»
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA