Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καθαρισμός στο Λιμανάκι της Παντάνασσας
Καθαρισμός στο Λιμανάκι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016
Μια ακόμα εθελοντική δράση καθαρισμού στο Λιμανάκι της Παντάνασσας πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Α' Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμμάτων, του Δήμου και του Δημοτικού Ταμείου Μαλεβιζίου, της Σχολής Δυτών Λυγαριάς και εθελοντών δυτών, με πολλά - δυστυχώς - άσχημα «ευρήματα» να ανασύρονται από τον βυθό του λιμανιού.
Ειδικότερα, οι εθελοντές δύτες ανέσυραν περισσότερα από 50 ελαστικά διαφόρων μεγεθών και οχημάτων, σίδερα, πλαστικά, μπουκάλια, γυαλιά, μπαταρίες οχημάτων, τέντες, αλλά και πολλά άλλα άχρηστα και επιβλαβή για το περιβάλλον αντικείμενα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη σχολή δυτών Λυγαριάς του κ. Μιχάλη Κανακάκη, στους εθελοντές δύτες κ.κ. Στρατάκη, Βοσκάκη και όλους όσους συμμετείχαν στον καθαρισμό, στην εταιρεία τροφίμων Περνιετάκη που προσέφερε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Βαγγέλη Παρασύρη, νερά, κρουασάν, χυμούς, κλπ, στην ταβέρνα το Λιμανάκι που προσέφερε αναψυκτικά, στο café Street 153 που προσέφερε καφέδες, καθώς και στον δύτη κ. Γιώργο Στρατάκη που προσέφερε μπουφέ με διάφορα εδέσματα για τους συμμετέχοντες.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα περιβαλλοντική συνείδηση κι αυτό αποδεικνύεται μετά από κάθε δράση καθαρισμού που πραγματοποιούμε τόσο στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, όσο και σε άλλες περιοχές.
Από την άλλη μεριά, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι σε τακτά διαστήματα πραγματοποιούν καθαρισμούς στις ακτές μας και απομακρύνουν αντικείμενα που προκαλούν τεράστια επιβάρυνση στο περιβάλλον.
Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές δύτες, τους συμμετέχοντες, τις επιχειρήσεις που χορήγησαν τα κεράσματα της δράσης, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολεοδομικών Θεμάτων Δράκο Μαρή, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη καθώς και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Παρασύρη όπως και τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου και να εκφράσω την ελπίδα ότι θα ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι επισκέπτες της περιοχής, έτσι ώστε να μην ξαναβρούμε μετά από λίγο καιρό, ανάλογα «ευρήματα» στο πανέμορφο λιμανάκι μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA