Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σήμερα η παράσταση κουκλοθέατρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου – Αύριο στον Κρουσώνα το «Δένδρο που έδινε».
Σήμερα η παράσταση κουκλοθέατρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου – Αύριο στον Κρουσώνα το «Δένδρο που έδινε». PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Παρασκευή 16/12, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου η παράσταση κουκλοθεάτρου «Το Ασχημόπαπο» του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν από την κουκλοθεατρική ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ, με ελεύθερη είσοδο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Το ασχημόπαπο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν είναι το παραμύθι που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της διαφορετικότητας, της αποδοχής και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ένα γκρι παπάκι θα γεννηθεί στην οικογένεια της πάπιας. Είναι διαφορετικό από τα άλλα γι αυτό θα το κοροϊδέψουν , θα το μισήσουν , θα το κυνηγήσουν. Εκείνο θα αναγκαστεί να φύγει μακριά ψάχνοντας Ένα κόσμο που να χωράει τους διαφορετικούς. Ένα κόσμο που να τους χωράει όλους. Ένα κόσμο που να χωράει τους φίλους. Το ταξίδι του αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά είναι εκείνο που θα το οδηγήσει στην μεταμόρφωση αλλά και στη γνώση πως: «Η διαφορετικότητα είναι που κάνει τον κάθε ένα μας μοναδικό και δίνει στον κάθε ένα από εμάς την δική του ξεχωριστή αξία».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Ξεδιπλώνουμε σιγά σιγά την ιστορία του ασχημόπαπου μέσα από διαδραστική αφήγηση. Στη συνεχεία Παιχνιδο-Κουκλο-Βατώντας με καπελόκουκλες μεταμορφωνόμαστε στους ήρωες του έργου. Στη συντροφιά μας θα προστεθούν και άλλες κούκλες, όλοι μαζί θα οδηγήσουμε το ασχημόπαπο στο ταξίδι της μεταμόρφωσης και της γνώσης. Όλα αυτά μέσα σε ένα όμορφο σκηνικό με πρωτότυπους μουσικούς ήχους.

Η ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ αποτελείται από τη Σφυράκη Μαρία και τη Νικολαντωνάκη Έλενα, ενώ τη μουσική επιμελείται ο Ανδρέας ο Παπαδάκης και τα σκηνικά η Περη Καμαριτη. Συνδετικός κρίκος τους η αγάπη για τα παιδιά και τα παραμύθια. Παίζουν για μικρούς και μεγάλους σε δρόμους πλατείες θέατρα και βιβλιοθήκες αναζητώντας νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας που αφορούν την αφήγηση και το κουκλοθέατρο.

Αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η κουκλοθεατρική ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ θα παρουσιάσει την παράσταση «Το δένδρο που έδινε» στην αίθουσα ενορίας Κρουσώνα, στις 6 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA