Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πέμπτης και της Παρασκευής στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πέμπτης και της Παρασκευής στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017
Με δυο μοναδικές συναυλίες συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου την Πέμπτη 31 Αυγούστου και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ο Ανδρέας Παπαδάκης με το πιάνο του, η Αναστασία Μαυρίδη στο τραγούδι και ο Βλάχος Σπυρογιάννης στην κιθάρα και το τραγούδι, μας ταξιδεύουν μουσικά, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο. Ώρα έναρξης 21:00

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η μουσική του συντροφιά, μας παρουσιάζουν μια μουσικο-ποιητική βραδιά με τίτλο «Είμαι από το Ηράκλειο...», με ελεύθερη είσοδο.
Μια νέα σειρά τραγουδιών, μαζί με κάποια που αγαπήσαμε, σε ποίηση - στίχους Γιώργου Αγγελάκη, Χρήστου Καραγιάννη, Ελένης Μωυσιάδου, Ερασμίας Πεδιαδιτάκη, Γιάννη Ρίτσου, Βαγγέλη Σαμαράκη, & Γιάννη Τσερεβελάκη, με την μελοποίηση να έχει γίνει από τον Βαγγέλη Σαμαράκη. Τραγουδούν οι Γιάννης Τζίνας, Πέλλα Ροδουσάκη και Gabriel Roskos, ενώ την Μουσική Συντροφιά απαρτίζουν οι Νίκος Ματζαπετάκης (μαντολίνο), Ελένη Δελιούση (βιολί), Δημήτρης Μεϊδάνης (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα), Νίκος Σκιαδάς (κρουστά), Νίκος Μοσχονάς (ντραμς), Πάνος Κουρελάκος (μπάσο) και Βαγγέλης Σαμαράκης (πιάνο).
Ώρα έναρξης 21:00.

Νωρίτερα, στις 20:00, θα έχει γίνει το άναμμα του βωμού και γιορτή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης, από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA