Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες στο λιμανάκι της Παντάνασσας
Εργασίες στο λιμανάκι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017
Συνεχίζονται από τη Δημοτική Αρχή οι εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας των επισκεπτών, των επαγγελματιών και των αθλουμένων στο Λιμανάκι της Παντάνασσας.

Ειδικότερα, κατασκευάστηκαν 10 νέα πετρόκτιστα παγκάκια με ξύλινα καθίσματα (ενώ ταυτόχρονα επισκευάστηκαν τα παλιά και τοποθετήθηκαν σε άλλα σημεία του λιμανιού), κατασκευάστηκε πετρόκτιστη ράμπα που οδηγεί στην δυτική, γραφική παραλία για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ΑμεΑ, επισκευάστηκαν τα φρεάτια, έγιναν εργασίες βελτίωσης στις γλύστρες, κ.α. Το αμέσως επόμενο διάστημα και έπειτα από την μετακίνηση πυλώνα της ΔΕΗ, θα κατασκευαστεί και ένα τοιχίο αντιστήριξης στην είσοδο του λιμανιού για ευκολότερη πρόσβαση των επισκεπτών.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βαγγέλη Παρασύρη, τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου - και λιμενικό - Γιάννη Κοτσυφό, τον Δ/τη του Α' Λιμενικού Τμήματος Μενέλαο Δαφέρμο, με τον Δήμαρχο να δηλώνει: «Το λιμανάκι της Παντάνασσας προσελκύει καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ερασιτέχνες ψαράδες, μικρούς και μεγάλους αθλητές των ιστιοπλοϊκών ομίλων, αλλά και συμπολίτες μας που αγαπούν την θάλασσα και τους αρέσει η βόλτα σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως είναι το συγκεκριμένο. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας σε αστικό εξοπλισμό, να διευκολύνουμε τις προσβάσεις και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που όλοι αυτοί οι άνθρωποι απολαμβάνουν και όπως διαπίστωσα και σήμερα, γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βαγγέλη Παρασύρη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου και λιμενικό Γιάννη Κοτσυφό για την πολύ καλή δουλειά, όπως επίσης και να ευχαριστήσω τον Δ/τη του Λιμενικού Τμήματος Μενέλαο Δαφέρμο για την άριστη συνεργασία μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA