Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων στην Παντάνασσα
Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων στην Παντάνασσα PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας, ενώ περισσότερα από 20 κολυμβητές βούτηξαν στα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό.

Τυχερότερος όλων, ήταν ο 19χρονος φοιτητής Γιώργος Χρονάκης, ο οποίος και έλαβε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ένα αναμνηστικό δίπλωμα και ένα Αγιοκωνσταντινάτο, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, αντάλλαξε επίσης ευχές για φώτιση, υγεία και ευτυχία με τον κόσμο, ενώ επισκέφτηκε το Λιμενικό Τμήμα Παντάνασσας, τα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων που βρίσκεται στο λιμανάκι.
Το παρών στον Αγιασμό των υδάτων έδωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκος Χρονάκης εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών και στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου.

Αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αμμουδάρα, τη Λυγαριά, τον Κρουσώνα, την Αγία Πελαγία, το Φόδελε και το Μαδέ.

Τα αναμνηστικά δώρα των τυχερών που έπιασαν τον σταυρό στην Παντάνασσα και την Αγία Πελαγία ήταν προσφορά των κοσμηματοπωλείων Πλουμή - Παραγιουδάκης και Αποστολάκης αντίστοιχα και του Παλαιόκαστρου του Δημοτικού Συμβούλου Μαλεβιζίου και υπεύθυνου Πολιτιστικών του Δήμου, Κώστα Τριγώνη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά για τις δωρεές τους.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA