Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι
Νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018
Τις εργασίες διαμόρφωσης ενός νέου χώρου δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Τριγώνη και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη επισκέφτηκαν το χώρο των 800 περίπου τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στις οδούς Νικολάου Πολίτη και Ηλία Βενέζη, διαπιστώνοντας την πρόοδο των εργασιών. Ο νέος αυτός κοινόχρηστος χώρος, ο οποίος είναι ανάλογα χαρακτηρισμένος από το σχέδιο πόλης, θα καλύψει τις ανάγκες του Πολιτιστικού Κέντρου και των περιοίκων, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι παραχωρήθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου από τους ιδιοκτήτες του πριν την εφαρμογή του σχεδίου, για να εξυπηρετήσει κατοίκους και επισκέπτες της πυκνοδομημένης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πρόβλημα της στάθμευσης στην περιοχή μας αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από τη Δημοτική Αρχή, με πολλούς χώρους δωρεάν στάθμευσης οχημάτων. Στο κέντρο αλλά και περιφερειακά του Γαζίου, στην Αμμουδάρα, στο Πολύδροσο και εδώ στο Τσαλικάκι, έχουμε καταφέρει και θέσει στη διάθεση των συμπολιτών μας αρκετούς ελεύθερους χώρους στάθμευσης. Ειδικά αυτός ο χώρος, θα καλύψει και τις ανάγκες του Πολιτιστικού μας Κέντρου, ενός χώρου που λόγω των συνεχών δραστηριοτήτων του, προσελκύει καθημερινά αρκετούς επισκέπτες.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Χριστόφορο και τον Ζαχαρία Σκουλούδη και τον Λευτέρη Απλαδά για την παραχώρηση που έκαναν στον Δήμο μας, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε και να παραχωρήσουμε νωρίτερα αυτόν τον χώρο στους συμπολίτες μας, όπως επίσης να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Άρη Σαλούστρο για το άριστο αποτέλεσμα που κατάφεραν».

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA