Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης για τα νέα δίκτυα της αφαλάτωσης στο Γάζι
Υπογραφή σύμβασης για τα νέα δίκτυα της αφαλάτωσης στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Μια ακόμα σημαντική σύμβαση υπεγράφη σήμερα στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για το έργο κατασκευής νέων δικτύων τροφοδοσίας των δεξαμενών του Δήμου από τη μονάδα αφαλάτωσης (την υπάρχουσα και την νέα που είναι υπό κατασκευή), προϋπολογισμού 1.247.794,13 ευρώ. Με το έργο αυτό, σε συνδυασμό και με την κατασκευή και της νέας, 2ης μονάδας αφαλάτωσης που θα καλύψει την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, του Παλαιόκαστρου, του Μαδέ, της Λυγαριάς και της Αγίας Πελαγίας, η Δημοτική Αρχή θωρακίζει το Μαλεβίζι από το πρόβλημα της λειψυδρίας.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση αντιμετώπισης του σημαντικότερου ίσως ζητήματος που αντιμετωπίζει η Κρήτη, του προβλήματος της λειψυδρίας. Κατασκευάσαμε την πρώτη μονάδα δυναμικότητας 2.5000 κυβικών ανά ημέρα, έχουμε σε εξέλιξη και την κατασκευή δεύτερης μονάδας 3.000 κυβικών ανά ημέρα και μαζί και με αυτό το έργο, αντιμετωπίζουμε την κατάσταση σε πολύ καλό βαθμό. Θα ήθελα όμως να τονίσω, ότι χρειάζεται και η υπεύθυνη συμπεριφορά όλων μας στο θέμα της κατανάλωσης του νερού. Η επάρκειά μας, δεν δικαιολογεί σπατάλες. Το αγαθό του νερού είναι πολύτιμο και πρέπει όλοι μας να το χρησιμοποιούμε με σύνεση.
Θα ήθελα τέλος για μια ακόμα φορά να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη της υπηρεσία Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για το άριστο αποτέλεσμα
».

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA