Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τεχνική συνάντηση στη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου των εταίρων του Smart Water 2020 – τεχνολογία και εξοικονόμηση νερού
Τεχνική συνάντηση στη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου των εταίρων του Smart Water 2020 – τεχνολογία και εξοικονόμηση νερού PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
Με επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, όπου λειτουργεί και το Κέντρο τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων της επιχείρησης, ολοκληρώθηκε η τεχνική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Smart Water 2010 - Τεχνολογία στην εξοικονόμηση νερού.
Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε εμβόλιμα και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρουσιάστηκαν οι ανάγκες των φορέων, έγινε συνοπτική παρουσίαση της διαχείρισης του έργου και των παραμέτρων του, αναπτύχθηκαν τεχνικές παρουσιάσεις τεχνολογικής δικτύωσης, τηλεμετρίας, στατιστικής επεξεργασίας σήματος, δειγματοληψίας για δίκτυα υδροδότησης, θεμάτων μοντελοποίησης, προσομοίωσης και ανίχνευσης διαρροών, καθώς και ελέγχου ποιότητας νερού και πίεσης. Παράλληλα, έγινε και ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων υλοποίησης, καθώς και των συναντήσεων του προγράμματος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας της Λεμεσού, το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ντουλάκης, ο Δ/ντης Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA