Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπέγραψαν τη σύμβαση του δρόμου Γάζι - Κρουσώνας
Υπέγραψαν τη σύμβαση του δρόμου Γάζι - Κρουσώνας PDF Εκτύπωση

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

 

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πλατεία του Κρουσώνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του δρόμου από τη διασταύρωση Καλεσίων μέχρι τον Κρουσώνα, με εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας αναπτυξιακό έργο, το οποίο περίμεναν επί 10ετίες οι κάτοικοι, επιτέλους μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ένα έργο με οφέλη για ολόκληρο το Μαλεβίζι, το οποίο θα αναβαθμίσει αισθητά την ευρύτερη περιοχή, θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και θα αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης του ορεινού όγκου του Κρουσώνα.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης αλλά και οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να βρουν και να πείσουν έναν προς έναν, όλους τους ιδιοκτήτες γης για να υπογράψουν την παραχώρηση των ιδιοκτησιών τους και να αρχίσει έγκαιρα η κατασκευή του έργου.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και παράλληλα θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα.
Ειδικότερα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, τον Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θ. Καρούντζο, τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, τους πρώην δημάρχους Κρουσώνα κ.κ. Γ. Ζωζωνάκη, Γ. Δρακουλάκη και Θ. Τζουλιαδάκη, την τ. νομάρχη Ηρακλείου κ. Β. Σχοιναράκη, τον τ. βουλευτή Γ. Δεικτάκη, τον τ. νομαρχιακό σύμβουλο Κ. Τζωράκη, καθώς και όλους τους φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για τη συνεισφορά τους στο σπουδαίο ατό έργο.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA