Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα της Μονής ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα της Μονής ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
Στον οικισμό της Μονής και στα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, επιθεώρησε το δίκτυο ομβρίων που κατασκευάζεται για να διευθετηθούν τα νερά της βροχής, καθώς και τις εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, εργασίες που πραγματοποιούνται από πόρους του Δήμου με στόχο να αναβαθμίσουν την περιοχή και να την κάνουν πιο ελκυστική σε επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στο Δήμο Μαλεβιζίου έχουμε την χαρά να διαθέτουμε πάρα πολλές όμορφες περιοχές που μπορούν να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες του τόπου μας. Μια από αυτές, είναι και η περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, εδώ στην πανέμορφη Μονή. Με τα συγκεκριμένα έργα που πραγματοποιούμε με πόρους του Δήμου μας, λύνουμε το πρόβλημα διευθέτησης των νερών της βροχής που πλημμύριζαν τον τόπο, αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε αισθητά τον χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πιο ελκυστικό στους επισκέπτες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, καθώς και την τεχνική μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA