Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων από τη ΔΕΥΑΜ σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου
Εργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων από τη ΔΕΥΑΜ σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
Με μια σειρά εργασιών που πραγματοποιούνται από ίδιους πόρους, η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής όπου απαιτείται, αντικαθιστά δίκτυα ύδρευσης και ομβρίων, ενώ παράλληλα καθαρίζει φρεάτια σε διάφορες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από περιοχές του Γαζίου (διευθέτηση ομβρίων και καθαρισμοί φρεατίων σε σχολεία), του Παλαιοκάστρου (στην περιοχή του βιολογικού), του Κρουσώνα (νέο δίκτυο ομβρίων 70 μ.) και του Καμαρίου (νέο δίκτυο ύδρευσης 500 μ.), αφορούν απαραίτητες εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας, ενίσχυσης των συνθηκών πολιτικής προστασίας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των περιοχών αυτών. Προβλέπεται δε να συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις και οικισμούς, σύμφωνα με το τεχνικό πλάνο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων και με την άριστη συνεργασία Δήμου - Δ.Ε.Υ.Α.Μ. υλοποιούμε ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό πλάνο εργασιών σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου. Δίνουμε λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας, θωρακίζουμε τις περιοχές μας, ενισχύουμε υποδομές και δίκτυα και φροντίζουμε στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τον Πρόεδρο Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και το σύνολο του προσωπικού της υπηρεσίας μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που καταφέρνουν
».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA