Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα του Στρούμπουλα ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα του Στρούμπουλα ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στο Οροπέδιο του Στρούμπουλα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, καθώς και το μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου Μανώλη Βασιλάκη.

Στις εργασίες, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. και από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, περιλαμβάνεται η κατασκευή πέτρινου τοιχίου περιμετρικά του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, με στόχο την ανάδειξη αλλά και την προστασία του Ναού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στο Δήμο Μαλεβιζίου έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε πολλές περιοχές μοναδικού φυσικού κάλλους. Περιοχές που αποτελούν πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Γι' αυτό και φροντίζουμε ως Δημοτική Αρχή, να αναδεικνύουμε με έργα και πολύπλευρες παρεμβάσεις αυτή την φυσική ομορφιά, να κάνουμε αυτούς τους χώρους πιο φιλικούς και πιο λειτουργικούς για τους επισκέπτες, αλλά και να προστατεύσουμε τα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά για την υποστήριξή τους και σε αυτό το έργο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μαλλιωτάκη και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την άψογη συνεργασία μας και φυσικά να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, όπως επίσης και όλα τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA