Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στη ΔΕΥΑΜ ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης
Στη ΔΕΥΑΜ ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
Τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/10, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) και ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης. Στη συνάντηση που ακολούθησε, συζητήθηκαν όλα τρέχοντα έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., ο προγραμματισμός που έχει γίνει, καθώς και οι ανάγκες που έχουν εντοπιστεί στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μονάδες αφαλάτωσης (την υπάρχουσα που λειτουργεί από το 2014 και τη νέα που κατασκευάζεται και θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2019 και που έλυσαν το πρόβλημα της λειψυδρίας στο Δήμο), τις πολλές μονάδες βιολογικού καθαρισμού που έχουν κατασκευαστεί σε οικισμούς του Δήμου, το υπερσύγχρονο σύστημα τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, το νέο πρόγραμμα των ασύρματων ρολογιών ύδρευσης που υλοποιείται, κ.α.

Ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε ότι παραμένει στο πλευρό των κατοίκων του Μαλεβιζίου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την υποστήριξή του, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητη για να μπορέσει να συνεχιστεί το πολύπλευρο αναπτυξιακό έργο στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ηγουμενίδης ξεναγήθηκε στους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., συνομίλησε με τους εργαζομένους ενώ είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, καθώς και τα ασύρματα ρολόγια ύδρευσης που έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στο Μαλεβίζι.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA