Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης για νέο πάρκινγκ 2.700 τ. μ. στην Τύλισο
Υπογραφή σύμβασης για νέο πάρκινγκ 2.700 τ. μ. στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Τη σύμβαση δημιουργίας ενός νέου χώρου δωρεάν στάθμευσης στην Τύλισο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για έναν νέο χώρο στάθμευσης στην καρδιά του οικισμού, δίπλα στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, που δημιουργήθηκε από ιδιοκτησίες του Δήμου αλλά και με την αγορά οικοπέδων και παλαιών κτισμάτων, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Τυλίσου. Ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ενώ ταυτόχρονα - και σε συνδυασμό με τα άλλα έργα που έχει υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή - βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των κατοίκων του οικισμού, ενός οικισμού που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να τονιστεί ότι στο κέντρο της Τυλίσου, δεν υπάρχει κανένας χώρος στάθμευσης ενώ μετά την ανάπλαση της πλατείας και τις πλακοστρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, η στάθμευση οχημάτων ήταν αδύνατη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της Τυλίσου αρχίζει να υλοποιείται. Ο ελεύθερος χώρος στάθμευσης αποτελεί βασικό στοιχείο για την καλή ποιότητα ζωής σε κάθε πόλη και οικισμό του Δήμου μας με ανάλογη ανάπτυξη όπως της Τυλίσου και η Δημοτική μας Αρχή δεν θα μπορούσε παρά να δώσει την ενδεδειγμένη λύση, προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες έναν άνετο και μεγάλο χώρο δωρεάν στάθμευσης.
Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που και σε αυτό το έργο βρέθηκε στο πλευρό μας, τον Εντεταλμένο Σϋμβουλο της Περιφέρειας Λάμπρο Βαμβακά, τον πρώην Δήμαρχο Τυλίσου Σταυρό Χαλκιαδάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιώργο Κουβίδη και όλα τα μέλη του συμβουλίου, όπως επίσης και όλους τους τοπικούς φορείς, τον π. Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου, που υποστήριξαν ενεργά και αποτελεσματικά τις προσπάθειές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον μελετητή του έργου Μιχάλη Κουράκη, ο οποίος μάλιστα έκανα αφιλοκερδώς την συγκεκριμένη μελέτη. Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, καθώς επίσης και στα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το άριστο αποτέλεσμα
».

Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαλλιωτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Κύρκος και Άρης Σαλούστρος, το μέλος της Τ.Κ. Τυλίσου Μιχάλης Χαλκιαδάκης, η Βασιλική Καραμπίνη εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου, ο Βασίλης Κουβίδης εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου και η Πόπη Δασκαλάκη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA