Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα νήπια προσφέρουν στον συνάνθρωπο μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Τα νήπια προσφέρουν στον συνάνθρωπο μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Συγκέντρωναν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια εδώ και αρκετές εβδομάδες και με όλη τους την αγάπη τα μικρά παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού «Το Χαμόγελο» τα δώρισαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου με σκοπό να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Τα είδη παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης), μαζί με την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. με σκοπό να τα προωθηθούν άμεσα στους ωφελούμενους της δομής.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, όπως και όλες οι δομές στήριξης των αδύναμων συμπολιτών μας που έχουμε δημιουργήσει, υποστηρίζεται αποτελεσματικά από όλους τους συμπολίτες μας, μεγάλους αλλά και μικρούς. Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του βρεφονηπιακού σταθμού Το Χαμόγελο για την ευγενική τους χειρονομία και ευχόμαστε σύντομα, η λειτουργία αυτών των δομών να είναι περιττή Μέχρι τότε όμως, η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε αδύναμου συμπολίτη μας που δοκιμάζεται».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA