Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται το έργο κατασκευής του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στον Κρουσώνα
Συνεχίζεται το έργο κατασκευής του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς το έργο κατασκευής του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του Κρουσώνα, ένα έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Το νέο καλαίσθητο και λειτουργικό κτήριο, διαθέτει μεγάλο περιβάλλοντα χώρο περιμετρικά, κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του δήμου Μαλεβιζίου και με την λειτουργία του ο σταθμός πρόκειται δώσει λύση σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και τα έργα αποκατάστασης της στέγης του 1ου δημοτικού σχολείου του Κρουσώνα, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο του 1915.
Η στέγη του σχολείου, είχε πολλές και σημαντικές αστοχίες, με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά στις αίθουσες κατά τους χειμερινούς μήνες και να δημιουργούνται απαράδεκτες συνθήκες διδασκαλίας. Αυτήν την περίοδο αντικαθιστούνται τα υλικά, μπαίνουν ειδικές μονώσεις και επάνω στις νέες στεγιδες που θα τοποθετηθούν, θα μπουν τα κεραμίδια.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε συνεργασία και με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, με στόχο να ολοκληρωθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA