Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης
Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

 

Συνάντηση με τον κ. Μιχάλη Χρηστάκη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ. Α. «Κλεισθένης», είχε σήμερα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Μανουσάκη.
Ο Κ. Μαμουλάκης καλωσόρισε τον κ. Μ. Χρηστάκη στο Μαλεβίζι και αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην πρωτοβουλία του θεσμού της Ένωσης, υπογραμμίζοντας τον καίριο ρόλο που καλούνται να καλύψουν οι Γενικοί Γραμματείς στους νέους, Καλλικρατικούς δήμους. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που έχουν προκύψει τους πρώτους μήνες λειτουργίας των δήμων με την νέα τους μορφή, θέματα εσωτερικής οργάνωσης, παραγωγικότητας, προβλήματα που έχουν καταγραφεί από την έως σήμερα εφαρμογή του «Καλλικράτη» καθώς και προτάσεις για την επίλυση τους ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν και ζητήματα που συνδέονται με την αναδιοργάνωση και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μ. Χριστάκης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου και το Γ.Γ. του Δήμου για τη θερμή υποδοχή, αναφέρθηκε στα οφέλη από την άμεση συνεργασία και στις συμπράξεις που θα οδηγήσει η επαφή της Ένωσης με τους μεγάλους Δήμους της χώρας, στοχεύοντας στη λειτουργικότητα των Δήμων και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Αναφερόμενος στους σκοπούς της Ένωσης τόνισε πως «είναι η διαρκής επικοινωνία και δικτύωση ανάμεσα στους Γενικούς Γραμματείς των Δήμων, με απώτερο στόχο την αναδιοργάνωση και βελτίωση των Δημοτικών Υπηρεσιών, καθώς και την ενίσχυση της συνεργασίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των Γενικών Γραμματέων των Δήμων. «Θεωρούμε ότι, η Ένωση θα λειτουργήσει θετικά στην καλύτερη εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού πλαισίου του Καλλικράτη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και στην ανάδειξη του έργου των Δημάρχων, αλλά και των Δημοτικών Αρχών ευρύτερα» κατέληξε ο κ. Χριστάκης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 


 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA