Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προχωράει ο πολεοδομικός σχεδιασμός της Χαλέπας στο Τσαλικάκι
Προχωράει ο πολεοδομικός σχεδιασμός της Χαλέπας στο Τσαλικάκι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011
Συνάντηση με ιδιοκτήτες γης της Χαλέπας, είχε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση πολλών 100ντάδων στρεμμάτων στο Τσαλικάκι, η πολεοδόμηση της οποίας θα εκτινάξει την αξία της ευρύτερης περιοχής, ενώ παράλληλα θα δώσει σε χρήση αρκετούς κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή μέσω εκπροσώπων περισσότεροι από 170 ιδιοκτήτες, παρουσιάστηκαν από τον εκπρόσωπο των μελετητών κ. Χάρη Χατζηβασίλη διάφορες προτάσεις πολεοδόμησης της περιοχής, έγινε συζήτηση επάνω σε αυτές και αντηλλάγησαν απόψεις. Παράλληλα, έπειτα από πρόταση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη, εξελέγη μια 11μελής επιτροπή εκπροσώπων των ιδιοκτητών, για να γίνεται με πιο εύκολο τρόπο η επικοινωνία υπηρεσιών - ιδιοκτητών. Με τον τρόπο αυτό πιστεύεται ότι θα είναι πιο ευέλικτες οι επόμενες επαφές των υπηρεσιών και των μελετητών με τους ιδιοκτήτες γης και θα επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνάντηση αυτή και τονίζει ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στους ιδιοκτήτες, θα συνδράμει στο συντονισμό των υπηρεσιών και παράλληλα, θα προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών πολεοδόμησης της περιοχής.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA