Νέο Κ.Α.Π.Η. στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011
Στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής και ειδικότερα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους συνανθρώπους της 3ης ηλικίας, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου ΚΑΠΗ, στον ιστορικό οικισμό της Τυλίσου.
Μετά από διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής και την κατάθεση από την πλευρά τους, αιτήματος για δημιουργία ενός χώρου ψυχαγωγίας και αναψυχής των ηλικιωμένων, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, προχωράει άμεσα στην ίδρυσή του. Βασικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή, είναι ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου π. Γεώργιος Μαλιωτάκης, ο οποίος και αποφάσισε να διαθέσει για τη στέγαση του νέου ΚΑΠΗ, την αίθουσα που βρίσκεται δίπλα από τον Ναό. Μια αίθουσα μεγάλη και άνετη, η οποία διαθέτει και τις απαραίτητες υποδομές για να στεγάσει το κέντρο.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον π. Γεώργιο Μαλιωτάκη για την ευαισθησία και την προσφορά του αυτή, για την οποία θα κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα, τονίζει το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση, η ευαισθησία της δημοτικής αρχής για εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής, παραμένει σε υψηλά επίπεδα και στα πλαίσια αυτά - εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν - θα δημιουργηθούν ανάλογοι χώροι και σε άλλους οικισμούς του Μαλεβιζίου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA