Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συμβάσεις ανακούφισης για Ροδιά και Φόδελε
Συμβάσεις ανακούφισης για Ροδιά και Φόδελε PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011
Ο δήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε σήμερα δυο εξαιρετικά σημαντικές συμβάσεις για τις περιοχές της Ροδιάς και του Φόδελε.
Πρόκειται για τη σύμβαση κατασκευής των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης της Ροδιάς προϋπολογισμού 2.807.000 € και την σύμβαση του δικτύου αποχέτευσης του Φόδελε προϋπολογισμού 938.736 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα έργα, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, αποτελούν μια εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση για την ευρύτερη περιοχή. Το δίκτυο αποχέτευσης της Ροδιάς, εκτός από υψίστης περιβαλλοντικής σημασίας για τη Ροδιά και το Παλαιόκαστρο, είναι και απαραίτητο - μεταξύ άλλων - για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Ροδιάς. Το δίκτυο αποχέτευσης του Φόδελε, θα δώσει ανάσα στην περιοχή και θα συμβάλει καθοριστικά στον καθαρισμό του ποταμού που δυστυχώς δέχεται μέχρι σήμερα λύματα. Τα δίκτυα αυτά παράλληλα, θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των περιοχών, θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή τους προοπτική, θα τονώσουν την τουριστική οικονομία του Μαλεβιζίου και θα ικανοποιήσουν ένα πάγιο και πολύχρονο αίτημα των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε τη σπουδαιότητα των δυο αυτών έργων, δήλωσε ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. θα παρακολουθεί από κοντά την κατασκευή τους, ενώ παράλληλα προέτρεψε τον εργολάβο να προσλάβει - εφόσον αυτό είναι εφικτό - προσωπικό, από τις παραπάνω περιοχές για την εκτέλεση των έργων.
Παρόντες στην υπογραφή από την πλευρά του δήμου Μαλεβιζίου ήταν ο αντιδήμαρχος Δρ. Μαρής, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γ. Κουγιουμτζάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς Αντ. Σταματάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Φόδελε Γ. Φακουκάκης και ο νομικός σύμβουλος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Μ. Κληρονόμος.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος και στις δυο περιοχές και να αρχίσει την κατασκευή των δικτύων.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA