Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διαβούλευση για την οδό Θριάμβου στο Γάζι
Διαβούλευση για την οδό Θριάμβου στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
Με τους κατοίκους της οδού Θριάμβου συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, στο πλαίσιο της 1ης κοινωνικής διαβούλευσης της δημοτικής αρχής, για τη εφαρμογή του σχεδίου πόλης της περιοχής.
Το παρόν στη συνάντηση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δρ. Μαρής, υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, καθώς και ο μελετητής Χ. Χατζηβασίλης, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά τους κατοίκους για το σχέδιο διαπλάτυνσης του δρόμου και της εφαρμογής του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης μιλώντας στους κατοίκους, τόνισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής του σχεδίου πόλης και παρέθεσε πλήθος επιχειρημάτων από τα οφέλη που θα αποκτήσει η ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, στην κάλυψη των αναγκών πολιτικής προστασίας, στην περιβαλλοντική αναβάθμιση, στην απόκτηση υπεραξίας των ιδιοκτησιών, καθώς και στην γενικότερη αισθητική και λειτουργική βελτίωση που θα επιτευχθεί με την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.
Οι κάτοικοι από την πλευρά τους, αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά, έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στον μελετητή και δήλωσαν πρόθυμοι στο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η εφαρμογή του σχεδίου πόλης. Σε επόμενη συνάντησή τους με τη δημοτική αρχή, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA