Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προένταξη δημοπράτησης της μονάδας αφαλάτωσης νερού για Γάζι, Ροδιά και Αγία Πελαγία
Προένταξη δημοπράτησης της μονάδας αφαλάτωσης νερού για Γάζι, Ροδιά και Αγία Πελαγία PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
Μετά την υπογραφή της προέγκρισης δημοπράτησης των δικτύων ύδρευσης για το Γάζι, τη Ροδιά και την Αγία Πελαγία, υπεγράφη και η προένταξη της κεντρικής μονάδας αφαλάτωσης των δικτύων αυτών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στη λύση του προβλήματος υδροδότησης των παραπάνω περιοχών, αφού βελτιώνει τόσο τη ποσότητα, όσο - και κυρίως - την ποιότητα του νερού. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την ικανοποίησή του και για την εξέλιξη αυτή και τονίζει: «Στόχος μας ήταν και παραμένει, η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών ανάπτυξης σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Αυτή η μονάδα αφαλάτωσης, βελτιώνει τόσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα του νερού και αποτελεί βασική παρέμβασή μας στην κάλυψη των αναγκών υδροδότησης των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου μας».
Παράλληλα συγχαίρει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φ. Σαββάκη, το διευθυντή της υπηρεσίας Γ. Κουγιουμτζάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για την άρτια μελέτη που κατέθεσαν και ευχαριστεί τη βουλευτή Ηρακλείου κ. Μ. Σκραφνάκη για τη συνεισφορά της.
Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται υπερβαίνει τα 2,5 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ 2007 - 2013.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA