Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καθάρισαν την παραλία της Αμουδάρας
Καθάρισαν την παραλία της Αμουδάρας PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012
Το σύνολο των στελεχών της ΜΑΚΡΟ cash and curry, μαθητές, μέλη του ΔΟΠΠΑΜ, της εθελοντικής ομάδας Μαλεβιζίου και της δημοτικής κοινότητας Γαζίου, πραγματοποίησαν έναν ακόμα εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Αμουδάρας.
Με αφετηρία τη Βαγιά και κίνηση προς τα ανατολικά, οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες δεν άφησαν ούτε σκουπιδάκι στην αμμουδιά, «παραδίδοντας» στους λουόμενους μια πεντακάθαρη παραλία. Η εταιρεία ΜΑΚΡΟ φρόντισε και για το κολατσιό των εθελοντών, προσφέροντας χυμούς και κρουασάν, ενώ γυμναστές από το δημοτικό γυμναστήριο Μαλεβιζίου διοργάνωσαν διάφορες αθλοπαιδιές για τους παρευρισκόμενους.
Το ενεργό παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Π. Περάκης και Κ. Φασουλάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης και η αντιπρόεδρος του Μ. Αντωνογιαννάκη, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαζίου Β. Απλαδά και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Μ. Καρούζου.
Δράσεις καθαρισμού της παραλίας της Αμουδάρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με την υποστήριξη της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, του ΔΟΠΠΑΜ, του δημοτικού διαμερίσματος Γαζίου, και της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου. Για το σκοπό αυτό, η δημοτική αρχή, προσκαλεί κάθε επιχείρηση, φορέα ή σύλλογο ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει ενεργά σε αυτούς τους καθαρισμούς, να δηλώσει τη συμμετοχή του στο δήμο Μαλεβιζίου.
Στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων, εκτός της καθαριότητας των παραλιών είναι και η ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και η ανάδειξη της συμβολής του, στην ποιότητα ζωής και στην ανάπτυξη του κρητικού τουρισμού.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA