Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου «Συμμετέχω ενεργά στην προστασία του Αλμυρού» - περιβαλλοντικό μήνυμα αισιοδοξίας, από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Γαζίου
«Συμμετέχω ενεργά στην προστασία του Αλμυρού» - περιβαλλοντικό μήνυμα αισιοδοξίας, από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Γαζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη. Τον επισκέφτηκαν τα παιδιά του της Δ3 τάξης, του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, μοιράζοντας σε όλους τους εργαζομένους του δήμου συμβολικά δωράκια με μηνύματα υποστήριξης του υδροβιότοπου του Αλμυρού και παρουσιάζοντας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μουσικοθεατρικά δρώμενα με βαθιά περιβαλλοντικά μηνύματα. Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη τη δασκάλα τους, τους ανέφερε τα σχέδια της δημοτικής αρχής για τη διάσωση και αξιοποίηση του σπουδαίου υδροβιότοπου του Αλμυρού. Παράλληλα τους τόνισε την αναγκαιότητα να παραμείνουν σε όλη τους τη ζωή ενεργοί πολίτες, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος και αυστηροί κριτές της κάθε αρχής.
Τα παιδιά συνόδευε η δασκάλα του Β. Γιαννιώτη και η δασκάλα της μουσικής Μ. Μπουλασίκη, ενώ την προσπάθειά τους υποστήριξε η θεατρολόγος Ι. Χατζηκωνσταντέλη. Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές: Μεσσαριτάκης Μάνος, Στρατήγης Βασίλης, Βιδάκης Γιάννης, Χατζηστυλλή Μαρία, Σαμαριτάκη Ισαβέλα, Παντερή Ειρήνη, Ηλιάκης Βαγγέλης, Πατραμάνης Δράκος, Τζιρίτα Αγάπη-Ελπίδα, Δαφέρμου Δήμητρα, Καμάρη Μαριλένα, Σουλάι Σόνα, Σουλάι Σίντη, Κεφαλογιάννης Μιχάλης, Μαυράκης Σπύρος, Καλλανάτας Μάριος, Καραγιαννάκης Μαρίνος, Βαμβουκάκης Νίκος, Ζαχαριουδάκη Φωτεινή, Δασκαλόπουλος Άγγελος, Πολιτάκης Άκης.
Παρόντες εκτός από το δήμαρχο, ήταν οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Π. Περάκης, ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης Γ. Δρακουλάκης και ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Κ. Γωνιανάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA